Informacije o isporuci i plaćanju

1

Isporuka svih proizvoda iz My Case prodavnice vrši se na teritoriji cele Srbije posredstvom kurirskih službi na željenu adresu, cena poštarine zavisi od kurirske službe koja dostavlja paket.

Rok isporuke je do 7 radnih dana. Obavezno je ostaviti kontakt telefon kako bi Vas kurir kontaktirao oko preuzimanja paketa.

Pozivom Call centra možete se informisati o detaljima isporuke Vašeg paketa.

2

Način plaćanja

Plaćanje robe kupljene preko našeg Internet sajta moguće je na dva načina:

Plaćanje preko računa

Plaćanje se vrši preko računa direktnom uplatom na račun, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.
Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta.
Plaćanje pouzećem
Kod placanja pouzecem porudžbinu placate prilikom isporuke. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljalac tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

3

Uputstvo za korišćenje

Prilikom poručivanja personalizovanih maskica korisnik uploaduje svoju fotografiju za čiji kvalitet My Case ne garantuje.
Upload slike je poželjan u što većoj rezoluciji kako bi bila kvalitetnije odštampana, u suprotnom štampa ce biti zamućena i lošijeg kvaliteta.
Za kvalitet ponuđenih slika u galerijama garantuje i odgovara My Case.

Molimo sve kupce da naručene proizvode preuzimaju i plaćaju prilikom isporuke. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati preko kontaktne forme na sajtu ili preko mejla info@mycase.rs i odgovorićemo Vam u najkracem roku.
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom kontaktirajte nas telefonom, mejlom ili preko Facebook-a.
Uploadovanjem slike se podrazumeva da imate autorska prava tih slika ili dozvolu od autora tih slika. Fotografije koje ste uploadovali možete štampati i videti samo Vi, i ne mogu biti zloupotrebljene u druge svrhe.

U zavisnosti od brenda/modela telefona/ekrana kao i osvetljenja ekrana boje fotografije na ekranu se mogu nijansno razlikovati od boje odštampane fotografije na maskici.