Prvi u Srbiji !!!

My Case je novi brend na tržištu, jedinstvena online platforma za kreiranje i kupovinu originalnih maskica za mobilne telefone, prva te vrste Srbiji. Korisniku je konacno data mogucnost da sam dizajnira svoju masku principom direktnog ubacivanja omiljene fotografije sa licnog kompjutera.

Korisnik ima bazu podataka od preko 5000 razlicitih stilova maskica, dizajniranu da zadovolji svaciji ukus, a koja se svakodnevno ažurira i dopunjuje.

Naš kreativni tim dizajnera kreira i posebne kolekcije maski, koje su odmah dostupne za kupovinu. My Case je savršeno mesto da kreirate i porucite baš ono što želite, bilo za sebe ili da unapredite svoj biznis.

Garantovani Teracell kvalitet!

My Case je spoj lepog i korisnog jer osim što štiti Vaš telefon predstavlja i stilizovani gedžet za svaku priliku. My Case maske se mogu štampati na dve vrste Teracell torbica i to na klasicnom ( Giulietta ) i tankom ( Ultra tanka, Skin ) silikonu, za preko 500 modela telefona.

Naš trenutni asortiman možete pronaci na web adresi http://mycase.rs/. Roba ce Vam biti dostavljena u najdužem periodu od 2 - 5 radnih dana na kucnu (željenu) adresu. Ne ustrucavajte se da nas kontaktirate. Pomoci cemo Vam!