Informacije o isporuci i plaćanju

Način isporuke

1

Isporuka svih proizvoda iz My Case prodavnice vrši se na teritoriji cele Srbije posredstvom kurirskih službi na željenu adresu i to potpuno BESPLATNO za sve naše kupce.

Rok isporuke je do 7 radnih dana. Obavezno je ostaviti kontakt telefon kako bi Vas kurir kontaktirao oko preuzimanja paketa.

Pozivom Call centra možete se informisati o detaljima isporuke Vašeg paketa.

2

Način plaćanja

Plaćanje se vrši preko računa direktnom uplatom na račun, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.
Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta.
Svoju narudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.
Kod placanja pouzecem narudžbinu placate prilikom isporuke.

3

Uputstvo za korišćenje

Prilikom poručivanja personalizovanih maskica korisnik uploaduje svoju fotografiju za čiji kvalitet My Case ne garantuje.
Upload slike je poželjan u što većoj rezoluciji kako bi bila kvalitetnije odštampana, u suprotnom štampa ce biti zamućena i lošijeg kvaliteta.
Za kvalitet ponuđenih slika u galerijama garantuje i odgovara My Case.

Molimo sve kupce da naručene proizvode preuzimaju i plaćaju prilikom isporuke. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati preko kontaktne forme na sajtu ili preko mejla mycaseserbia@gmail.com i odgovorićemo Vam u najkracem roku.
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom kontaktirajte nas telefonom, mejlom ili preko Facebook-a.
Uploadovanjem slike se podrazumeva da imate autorska prava tih slika ili dozvolu od autora tih slika. Fotografije koje ste uploadovali možete štampati i videti samo Vi, i ne mogu biti zloupotrebljene u druge svrhe.

4

Reklamacije

Ukoliko ste nezadovoljni proizvodom, najpre pozovite naš Call centar. Kolege će Vas uputiti na koji način možete reklamirati proizvod.

Izgled Vaše slike na maskici ne podleže garanciji jer zavisi isključivo od kvaliteta iste.

Ukoliko ste nezodovljni postojanošcu boje proizvod možete reklamirati u roku od 7 dana od preuzimanja robe.

5

Otkazivanje narudžbine

Naručenu maskicu možete otkazati u narednih 4 sata od vremena završetka kupovine, nakon toga otkazivanje neće biti uvaženo i proizvod morate preuzeti i platiti prilikom isporuke.